Get Adobe Flash player

Qui Som

El Club d'esgrima Sabadell/Jaume Viladoms, neix el gener de 2012. És la culminació d'un procés que s'ha anat gestant al llarg d'aquests darrers anys.

Per fer una mica d'història: des de 2002, any en què Elvira Lupascu, mestra d'esgrima arriba a Sabadell a través de la Federació Catalana d'Esgrima per promocionar aquest esport a la ciutat a través d'impartir classes a diferents escoles, un petit grup de nens i nenes comencen aquesta activitat, alguns tenien 7 anys, els més grans 10.

És amb el temps que aquests nens i nenes van adquirint tècnica i comencen a obtenir resultats esportius,Campionats de Catalunya, d'Espanya, lligues... Es genera, doncs un vincle molt estret entre la mestra, l'Elvira, i els seus alumnes.

Més endavant aquest grup es vincula al Club d'Esgrima de Sant Quirze, creat l'any 2007. Però aquest club decideix tancar portes a l’estiu del 2010. És a partir d'aquí que tot el bloc,ara sí, ja de nois i noies conjuntament amb l'Elvira comencen a pensar en crear un nou club a Sabadell, fet que es produirà el gener del 2012. En aquest entretemps, cal dir que el grup va ser acollit pel Gimnàs Malibú, lloc on han estat practicant l'esgrima el darrer any i al qual se li han pogut oferir títols nacionals i catalans.


OSCAR VERA, JOAN FERRERES, ELVIRA LUPASCU (Mestre d’Esgrima) i BERNAT MUROORIOL QUINTANA, HELENA ALGUERÓ i XAVIER ESMENDIA


INAUGURACIÓ OFICIAL

Elvira Lupascu(Vicepresidenta y Mestre d’Esgrima CES-JV), Eduard Manucu (Director Tecnic- FCE), Ana Capdevila (Presidenta CES-JV),Miquel Ojeda (President – FCE), Josep Ayuso (Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sabadell), Xavier Sanuy (Director general del Centre Educatiu Jaume Viladoms) y Oriol Quintana (Vocal CES-JV)   [MÉS]